Menü

 

 

ÉTLAP / MENU

 

Előételek / Starters

Borjú tatár, füstölt tok-hallal / 2890.-

Veal tartar with smoked sturgeon fish

Borajánlás: Szent Donát Rozé 2016 (Merlot-Syrah)

Levesek / Soups

Fácán erőleves vaddisznó fasirttal, daragaluskával / 1690.-

Pheasant consommé with boar and grits dumpling

Halleves / 1690.-

Fish soup

Főételek / Main courses

Szárnytöves csirkemell répával polentával / 3590.-

Chicken supréme with carrot purée and polenta

Borajánlás: Szent Donát Sauvignon Blanc 2015

Marhastefánia zöldségekkel / 3990.-

Top blade steak with vegetables

Borajánlás: Szent Donát Magma 2015 (kékfrankos)

Sertéspofa brokkolival, karfiollal és burgonyával / 3990.-

Pork cheeks with broccoli, cauliflower and potato

Borajánlás: Szent Donát Márga 2015 (furmint)

Fogas petrezselymes burgonyapürével / 4250.-

Pike perch with parsley mashed potatoes

Borajánlás: Szent Donát Kishegy 2015 (olaszrizling)

Kacsamell galuska royallal és paprika szósszal / 4590.-

Brest of duck with home made noodles and paprika sauce

Borajánlás: Szent Donát Magma 2015 (kékfrankos)

Vaddisznószűz pásztortarhonyával / 5890.-

Fillet of boar with egg barley

Borajánlás: Szent Donát Magma 2015 (kékfrankos)

 

Desszertek / Desserts

Csokoládétorta meggy fagylalttal / 1490.-

Chocolate tart with sour cherry ice cream

Mákosguba / 1490.-

Poppy seed bread pudding

Sajt válogatás / 2490.-

Selection of cheese