Borok

Filozófia

Csopak egyike a nagy balatoni termőhelyeknek, ahol értelmet nyer a terroir fogalma. A termőhely megmutatkozik a borokban és ez a terroir karakter dűlőnként tovább bontható attól függően, hogy milyen a talaj, hogyan változik a lejtésszög, a magasság, a Balatontól és az erdőtől mért távolság. Célunk, hogy ezek az árnyalatnyi, de jól beazonosítható különbségek megjelenjenek a borokban. Ez határozza meg a munkát a szőlőben és a pincében. Ezért tartjuk fontosnak az olaszrizlinget, a furmintot és a kékfrankost. Ezért becsüljük meg az idősebb tőkéket és készítünk termésükből talaj szerint válogatott dűlőborokat.

Terroir

Terroir

Terroir Díszdoboz
Rosé 2016

Rosé 2016

Rosé 2016
Csopak 2015

Csopak 2015

Olaszrizling Hegybor
Meszes 2015

Meszes 2015

Olaszrizling válogatás
Márga 2015

Márga 2015

Furmint válogatás
Slikker 2015

Slikker 2015

Olaszrizling Dűlőválogatás
Kishegy 2015

Kishegy 2015

Olaszrizling Dűlőválogatás
Magma 2015

Magma 2015

Kékfrankos válogatás
Page 1 of 212